Latexové domáce rukavice Show

latexrukavice: druh rukavíc, ktoré sa líšia od bežných rukavíc a sú vyrobené z latexu.Môže byť použitý ako domáci, priemyselný, lekársky, kozmetický a iný priemysel a je základným produktom na ochranu rúk.Latexové rukavice sú vyrobené z prírodného latexu a ďalších jemných pomocných látok.Výrobky sú špeciálne povrchovo upravené a pohodlné na nosenie.Sú široko používané v priemyselnej a poľnohospodárskej výrobe, pri liečbe a každodennom živote.

Výrobný proces latexových rukavíc je nasledovný:
1. Umývanie formy:Formu na rukavice vyrobenú z keramického materiálu umyte vodou.
2. Ponorenie do vápenatej vody:Ponorte keramickú formu na rukavice do vápenatej vody, aby sa ióny vápnika rovnomerne rozložili na povrchu keramickej formy.
3. Sušenie:Vysušte keramickú formu na rukavice namočenú vo vápenatej vode.
4. Ponorte latex:Vysušenú keramickú formu ponorte do prírodného kaučukového latexu tak, aby bol povrch keramickej formy pokrytý vrstvou latexu, čím sa vytvorí prototyp latexových rukavíc.
5. Krimpovanie:Pretiahnite keramickú formu na rukavice nasiaknutú latexom cez krimpovací mechanizmus, aby ste zatlačili otvor latexovej rukavice.
6. Sušenie:Vysušte zrolované latexové rukavice, aby ste odstránili vlhkosť z povrchu latexových rukavíc.
7. Lúhovanie:namočte sušené latexové rukavice do horúcej vody a vyberte ich.
8. Suchá vulkanizácia.
9. Vodné chladenie:Vysušené a vulkanizované latexové rukavice ponorte do studenej vody, aby vychladli.
10. Uvoľňovanie formy:Zložte latexové rukavice z keramickej formy a vyrobí sa pár latexových rukavíc.

Naše rukavice sa používajú hlavne na domáce čistenie kuchyne.Sú módne a praktické, na výber z viacerých farieb a štýlov.Okrem toho, čo zobrazujeme, si môžete prispôsobiť aj iné farby, štýly a logá.

RHH-1:Na výber je osem farieb, sú to: hnedá, šedá, tmavozelená, svetlozelená, svetlofialová, svetlomodrá, svetloružová,oranžová, dĺžka 30-33 cm, bežná hrúbka, všetko jednofarebné rukavice.
RHH-2:Dvojfarebné rukavice na šitie, dostupné vo farbách ružová+biela, svetloružová+biela, svetlozelená+biela a zelená+biela, štyri farby šitia, dĺžka cca 32 cm, bežná hrúbka.
RHH-3:Existuje päť farieb červenej, ružovej, prírodnej farby, mätovej zelenej a tmavozelenej.Dĺžka je predĺžená 38 cm, a bežná hrúbka.

独立站新闻宣传图


Čas odoslania: august-03-2022